VIDEO – Costi Rădulescu: „Este o ipocrizie că funcțiile de prefect nu sunt politizate”

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea şi, în acelaşi timp, al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, este de părere că funcţia de prefect trebuie politizată. Asta în condiţiile în care prefectul este reprezentantul unui guvern politic în teritoriu. Şeful judeţului susţine că această chestiune trebuie reglementată într-un timp foarte scurt, pentru că prefectul trebuie să pună în practică politica Guvernului PSD în teritoriu.

„Asta este o ipocrizie că funcțiile de prefect nu sunt politizate. Prefectul este politic. Că e funcționar public că nu e, foarte bine să fie funcționar public. Dar, ecuația este una simplă: guvernul este rezultatul majorității politice din parlament, iar prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu. Și ce trebuie să facă el? Să pună în practică politica guvernului teritoriu. (…) Așadar în opinia mea funcția de prefect trebuie să fie politică” – a declarat, pentru Vâlcea 1, Constantin Rădulescu.

Întreaga declaraţie a preşedintelui Constantin Rădulescu, în video de mai jos:

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “VIDEO – Costi Rădulescu: „Este o ipocrizie că funcțiile de prefect nu sunt politizate”

  1. Rădulescu. …Ce zici nu este tot ipocrizie că la Spitalul Jud de Urgență Vâlcea sa se tina o țigancă de 30 de ani și fără experiență necesară pe post de director financiar contabil care se laudă că este deșteaptă…Dar bineînțeles cu munca altora …Că ea de unde să știe..Habar nu are nici ce semnează în majoritatea cazurilor. Parca se spunea că se scote postul la concurs sau sta și ea 6 luni … Că doar îți este cunoscută apropiata…Parca spuneai că nu e nimic politic, sau doar te mințeau pe tine :)…Tot prostia și incompetența conduce la care se adaugă aroganta.

Comments are closed.