FOTO-VIDEO: Vâlceanul Alin Firfirică a devenit vicecampion mondial universitar

Luni, 28 august 2017, atletul vâlcean Alin Firfirică a cucerit medalia de argint la aruncarea discului, luni, la Universiada de vară de la Taipei, cu rezultatul de 61,13 metri, după ce reușise cel mai bun rezultat din calificări (61,98 m). Astfel, vâlceanul este vicecampion mondial universitar, el fiind devansat în finală doar de americanul Reginald Louis Jagers III, cu 61,24 m.

„După un parcurs excelent, în care a condus în finală până la a cincea încercare de aruncare a discului, Alin Firfirică devine vicecampion mondial universitar cu o aruncare de 61.13m! Pe locul 1 s-a situat Reginald Jagers III din SUA, iar bronzul a fost câştigat de Robert Tamas Szikszai. Felicitări, Alin!” – a anunţat, pe Facebook, Federaţia Română de Atletism.

O atmosfera de vis , sa fi incurajat de mii de oameni la ultima aruncare este ceva incredibil, pur si simplu simti ca iti este apreciata toata munca si nimic nu a fost in zadar. Va multumesc inca odata tuturor !! #VicecampionMondialUniversitar #UniversitateaStefanCelMareSuceava #FederatiaRomanaDeAtletism#CSASteauaBucuresti

Posted by Alin Firfirica on 28 August 2017

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like