SCM Râmnicu Vâlcea s-a întâlnit cu suporterii

SCM Ramnicu Valcea este o echipa care si-a castigat incet, dar sigur, iubirea neconditionata a valcenilor. Inca de la infiintare, cu ajutorul unui management profesionist, echipa ros-albastra a patruns in inimile iubitorilor acestui sport si a avut o evolutie pozitiva constanta, care a propulsat-o in topul celor mai bune echipe de handbal din Romania, si speram ca in viitor, chiar din Europa.

SCM Ramnicu Valcea este foarte recunoscatoare celor doua grupuri importante de sustinatori -LSV- si -Brigada Noastra-, fara de care echipa nu ar fi avut aceeasi sustinere neconditionata, atat la jocurile de acasa cat si cele din deplasare.

In cadrul evenimentului de aseara organizat de Liga Suporterilor Valceni, au fost acordate patru medalii in semn de recunostinta, din partea LSV, pentru succesul obtinut de catre echipa noastra in competitiile angrenate. Au fost premiati :

  • Primaria Municipiului Ramnicu Valcea – reprezentant Mircia Gutau
  • Consiliul Judetean – Constantin Radulescu
  • Consiliul Local – reprezentant Gabriel Bajan
  • Florentin Pera – antrenor SCM Ramnicu Valcea

Cu acest prilej, echipa noastra ureaza celor de la Asociatia Ligii Suporterilor Valceni -La multi ani- si la cat mai multe motive de sarbatoare impreuna!

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like