VÂLCEA: Vrei să devii arbitru de handbal? Cursurile încep în februarie 2017. Vezi detalii!

 

Dacă vrei să devii arbitru de handbal, acum ai oportunitatea de a te înscrie la cursurile organizate de Asociaţia Municipală de Handbal Vâlcea. Cursurile promoţiei ianuarie 2017 vor începe la data de 1 februarie. Cei care doresc să se înscrie o pot face în fiecare zi de marţi, între orele 18:00-18:30, la Sala Sporturilor Traian de pe Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 24, din Râmnicu Vâlcea.

Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă următoarele: cerere tip de înscriere, copie carte de identitate şi certificat de naştere, adeverinţă medicală “apt pentru efort fizic”, două poze tip paşaport, dosar cu şină.

De menţionat este faptul că poate deveni arbitru de handbal orice cetăţean român, precum şi orice cetăţean străin, cu domiciliul legal stabilit în România, care are vârsta minimă de 16 ani şi nu are condamnări penale la activ.

Pentru aceste cursuri nu este necesară taxă de înscriere, prin urmare înscrierea este gratuita. Pentru mai multe detalii puteţi lua legătura cu reprezentanţii Asociaţiei Municipale de Handbal, la numărul de telefon 0744.586.773.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.