Avocatul DINU CONSTANTINESCU este noul administrator special al CET GOVORA

În şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea de luni, 30 octombrie 2017, a fost ales noul administrator special al CET Govora, ca urmare a demisiei lui Ştefan Prală, cel care de curând a preluat funcţia de director la ABA Olt.

Singura propunere a venit din partea preşedintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, care l-a nominalizat pe avocatul Dinu Constantinescu pentru a prelua atribuţiile de administrator special al CET Govora. „Este un avocat cu experienţă de 14 ani în domeniu, este membru al Comitetului Baroului Avocaţilor Vâlcea. Este un avocat care acum intervine în mai multe procese care au obiectul procedurii insolvenţei, aşadar are experienţă în acest domeniu şi este propunerea mea pentru această funcţie” – a spus preşedintele Rădulescu.

Aceeaşi opinie ca şi şeful judeţului a avut-o şi consilierul judeţean Samoil Vîlcu, liderul grupului de aleşi PNL din CJ, care a anunţat că liberalii vor vota această propunere. „Şi grupul PNL va vota această propunere pentru că o considerăm utilă. Este un om care deocamdată nu este înregimentat politic şi sperăm să facă treabă la CET Govora” – a spus Samoil Vîlcu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like