BORZA AMENINŢĂ: Asociaţiile de proprietari rău-platnice din Râmnicu Vâlcea au la dispoziţie 30 de zile să achite, altfel…

/

 

Administratorul judiciar al CET Govora, Remus Borza, s-a arătat intransigent când a venit vorba despre asociaţiile de proprietari din Râmnicu Vâlcea care nu şi-au plătit datoriile de ani de zile. El a declarat, în şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea de  joi, 28 iulie 2016, că aceste asociaţii de proprietari au fost notificate să plătească în întregime sumele de bani datorate, altfel li se va tăia apa caldă, iar la iarnă căldura. Termenul de graţie este de 30 de zile.

„În două luni şi jumătate am putut să aducem 32 de milioane de lei venituri suplimentare, vreo 8 milioane de euro … să trăiască Naşu’. Asta înseamnă vrei 12% din cifra de afaceri. Nu e puţin! Urmează asociaţiile de proprietari. Avem 32 de milioane de lei de recuperat din moşi strămoşi. Îmi ştiţi poziţia… Toată lumea trebuie să-şi plătească datoriile, inclusiv asociaţiile de proprietari. Am notificat acele asociaţii de proprietari rău-platnice, le-am dat un termen de graţie de 30 de zile să vină la zi, altminteri vor rămâne fără apă caldă. Până la urmă te descurci că mai încălzeşti la aragaz, dar vine iarna şi o să rămână fără căldură. Am discutat şi cu noul primar nou ales şi cu domnul preşedinte, sper să găsim împreună soluţii pentru a rezolva această problemă. CET Govora nu-şi permite să dea ştergere de datorii unora care nu înţeleg să-şi plătească utilităţile în condiţiile în care ele oricum sunt subvenţionate de municipalitate. E o datorie de onoare a oricărui cetăţean să îşi plătească datoriile. Pentru noi e mult, sunt 8 milioane de euro, bani pe care nu i-am băgat în păcănele la Monte Carlo sau Las Vegas” – a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al CET Govora.

 

Foto: Paul Balanca

 

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like