28 iulie 2016

CJ VÂLCEA: Noi membri în AGA şi CA la Apavil, CET, Spitalul Judeţean, ADI Apa şi ADI Salubrizare

 

Consilierii judeţeni ai CJ Vâlcea şi-au ales joi, 28 iulie 2016, reprezentanţii în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) din unităţile subordonate. Aşa cum era de aşteptat, majoritatea politică din Consiliul Judeţean, adică aleşii PSD + ALDE + PER, s-a impus în toate unităţile, numindu-şi oamenii pe acele posturi.

Astfel, în AGA la S.C. APAVIL S.A. Râmnicu Vâlcea a fost ales pesedistul Ovidiu Popa, în timp ce la AGA în CET GOVORA S.A. Râmnicu Vâlcea a fost desemnat ca reprezentant al CJ Gheorghe Mihăilescu (PSD) – actualul director al Direcţiei Silvice Vâlcea. De asemenea, la Spitalul Judeţean Vâlcea au fost aleşi doi reprezentanţi care să facă parte din Consiliul de Administraţie, fiind vorba despre medicul Ioan Neamu (ALDE) şi Daniela Oteşanu (PSD).

În Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „APA VÂLCEA” a fost ales Gery Dumitru Buşe, fost PSD, actual ALDE, iar în Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) pentru Serviciul de Salubrizare a Localităţilor din Judeţul Vâlcea va merge ca reprezentant al CJ social-democratul Nicolar Spiridon.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.