12 noiembrie 2016

Condiţii mizerabile în pieţele din Râmnicu Vâlcea! În schimb, Pieţe Prest „jecmăneşte” comercianţii!

 

Este absolut incredibil ca în anul 2016 să oferi condiţii mizerabile comercianţilor, dar în schimb să-i „jecmăneşti” de bani. Se întâmplă, din păcate, în pieţele din Râmnicu Vâlcea. Cu toate acestea, angajaţii Pieţe Prest şi cei ai Primăriei Râmnicu Vâlcea au un tupeu fantastic să intre în pieţe, să le împartă vânzătorilor baloane cu însemnele PSD şi să le ceară să meargă la vot, dar să nu vadă că oamenii stau într-un frig năprasnic pentru că aparatele de aer condiţionat sunt stricate de când au fost montate, că le plouă pe marfă, că piaţa este neîngrijită şi murdară, că sistemul electric poate produce oricând un incendiu de proporţii, iar lista poate continua.

O bătaie de joc greu de imaginat! Şi, colac peste pupăză, primarul Gutău mai trimite şi poliţiştii locali să-i hărţuiască pe comercianţi pentru cele mai mici şi insignifiante nereguli. Cel puţin aşa spun poliţiştii, că ordinul primarului este clar.

Un exemplu concret este în Piaţa Nord, iar dacă edilul Gutău nu este prea ocupat să stea de vorbă cu oamenii de acolo, atunci va avea mari surprize şi va afla cum taxele se plătesc diferenţiat (în funcţie de simpatii şi de pile) sau cum, dacă se arde un bec, dacă se arde vreo priză, cei care scot bani din buzunar pentru a le repara/înlocui sunt tot comercianţii. Mai mult, va afla cum până zilele trecute geamurile sparte de la uşi erau lipite cu bandă adezivă şi cum intră frigul pe sub uşi pentru că sunt stricate. Iar dacă comercianţii îndrăznesc să ridice aceste probleme conducerii pieţei, li se spune tranşat că dacă nu le convine pot să plece. Halal atitudine, halal omenie! Oamenii aceia nu se duc să vândă în piaţă de plăcere, ci pentru că sunt nevoiţi. Dar Primăria Râmnicului continuă să îi batjocorească! Păcat!

 

rr_banner_v2-1

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.