FOTO. Încă o investiție finalizată la Budești

Tot mai mulți orășeni își îndreaptă privirile spre comunele limitrofe municipiului Râmnicu Vâlcea, iar fără îndoială că Budești este comuna preferată de foarte multe persoane. Asta pentru că Budeștiul se dezvoltă frumos și armonios, administrația publică locală de acolo și-a propus să ridice nivelul de trai și de confort în localitate, astfel încât cetățenii să aibă la poartă toate facilitățile necesare. Suntem convinși că ambițiosul primar Ion Vlădulescu va reuși, în ciuda piedicilor și a lipsei fondurilor. Recent, edilul șef a anunțat că a mai finalizat o investiție în comună, una din multele finalizate în ultimul an

“Așa cum v-am obișnuit, administrația comunei Budești este într-o continuă preocupare de modernizare a infrastructurii drumurilor din localitate.

În această perioadă s-a finalizat investiția ,,Modernizare strada Conacului, sat Budești, comuna Budești, județul Vâlcea”, investiție pentru care s-au alocat fonduri de la bugetul local.

Aceasta a presupus realizarea rigolelor cu dale betonate, zid de sprijin, borduri și turnarea a două straturi de asfalt.
În urma modernizării, pe strada Conacului s-au amplasat indicatoare rutiere, urmând a se executa marcajul rutier.

În curând, vor începe și alte investiții de modernizare a infrastructurii drumurilor din localitate” – spune primarul comunei Budești, Ion Vlădulescu.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like