FOTO/VIDEO: MATDAN recidivează la VÂLCEA: Pasageri transportaţi ca sardelele într-un microbuz

Despre modul defectuos în care reprezentanţii firmei de transport Matdan SRL ştiu să-şi facă treaba pe traselele din judeţul Vâlcea s-a scris până la epuizare şi probabil se va mai scrie mult timp de acum înainte. Cu toate acestea, este inacceptabil ca, în continuare, pasagerii să fie transportaţi înghesuiţi cu zecile într-un microbuz, punându-li-se viaţa în pericol, iar autorităţile să nu reacţioneze în niciun fel. Serviciul Poliţiei Rutiere Vâlcea a fost până acum singura instituţie care a sancţionat firma Matdan de zeci de ori, amenzile fiind drastice şi întemeiate. În rest, reprezentanţii ISCTR-ului, ai RAR-ului au reacţionat destul de rar şi atunci anemic, spre deloc.

Miercuri, 22 februarie 2017, unul dintre pasagerii de pe ruta Râmnicu Vâlcea – Budeşti, unde Matdan deţine licenţa de transport, a făcut public un noul video în care se vede clar felul în care sunt transportaţi pasagerii, adică claie peste grămadă. Culmea, chiar într-o perioadă în care acţiunile poliţiştilor rutieri se axează în principal pe transportatorii de persoane. Ei bine, poate că azi la comanda SPR-ului s-a aflat cine nu trebuie… Dar, în această privinţă vom reveni cu alte dezvăluiri despre cumetrii, rubedenii şi cârdăşii.

În rest, no comment…!

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

2 thoughts on “FOTO/VIDEO: MATDAN recidivează la VÂLCEA: Pasageri transportaţi ca sardelele într-un microbuz

  1. Inteleg si apreciez faptul ca infatisati o problema ce persista de ani de zile, insa care ar fi solutia? Ultima data cand le-au suspendat licenta, oamenii din zona Galicea au ajuns fiecare cum a putut la Valcea. Daca firma respectiva nu are mai multe masini sau mai mari la dispozitie, sa-i lase pe jos? Amenzile Rutierei si in final suspendarea licentei nu aduc decat zile lungi in care, desigur pierde si firma incasari, dar si oamenii timpul cu solutii alternative de transport, deloc usor de gasit in acele localitati. Care este solutia?

  2. Poate schimbarea legislatiei (avem parlamentari, nu-i asa!?) si/sau organizarea unor noi licitatii dupa ce firma argeseana Matdan (care si-a batut joc in continuu de valceni) va fi scoasa din Valcea. De ani de zile scriem despre aceeasi problema, insa nimeni nu face nimic. Toti se joaca cu viata unor oameni.

Comments are closed.