IATĂ cu cât sunt plătiţi artiştii care vor cânta la Zilele Imnului Naţional, la RÂMNICU VÂLCEA

 

Consiliul Municipal Râmnicu Vâlcea a aprobat bugetul pentru manifestările ocazionare de Zilele Imnului Naţional, sărbătoare ce va avea loc în oraşul nostru, în perioada 27 – 31 iulie 2016. Astfel, anul acesta, Primăria Râmnicu Vâlcea a prevăzut un buget de 296.470 de lei, iar mare parte din aceşti bani sunt alocaţi pentru plata artiştilor ce vor performa pe scena de pe Splaiul Independenţei.

După cum se ştie, sâmbătă, 30 iunie, va avea loc un spectacol de muzică pop-dance, artiştii invitaţi fiind Black Ice, Tudor Turcu (câştigător X-Factor), Deepcentral, Anda Adam şi Antract. Duminică, 31 iulie 2016, se va ţine un spectacol de muzică pop-rock, trupele invitate fiind Prometeu, Cristina Bălan & Band (câştigătoare Vocea României), Proconsul şi Vunk. Ei bine, pentru ca aceste vedete să vină să cânte la Râmnicu Vâlcea, a fost alocată suma de 216.096 lei. Dar asta nu este tot! Pentru cazarea şi masa artiştilor s-au mai alocat încă 7.000 de lei.

Pentru Festivalul de Film „Cinevil”, care a ajuns la a VI-a ediţie, primăria va scoate din vistierie suma de 14.000 de lei, în timp ce pentru competiţiile sportive în care sunt angrenaţi zeci de copii (înot, fotbal, streetball, patine sau role) s-au alocat doar 5.000 de lei.

Nu a fost uitat nici cocktail-ul, la care, chipurile, ar fi invitaţi toţi participanţii la eveniment, însă în realitate nu participă decât politicienii şi acoliţii lor. Astfel, pentru cele 400 de persoane invitate la cocktail, Primăria Râmnicu Vâlcea a estimat că se vor cheltui în jur de 32.000 de lei. Promovarea evenimentului în mass – media va costa 6.120 lei, cazarea şi masa pentru delegaţii străine va costa 15.000 de lei, iar pentru serviciile ambulanţei s-a alocat suma de 1.254 lei.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.