21 august 2016

IMPORTANT! Costi Rădulescu vrea înfiinţarea unor centre de primiri urgenţe în Bălceşti, Horezu şi Brezoi!

 

Iniţiativă lăudabilă a preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, care face lobby pentru înfiinţarea unor ccentre de primiri urgenţe în oraşele Bălceşti, Horezu şi Brezoi. Cu această idee a mers la Bucureşti, la o întâlnire cu secretarul de stat Raed Arafat, de la Ministerul Afacerilor Interne.

Constantin Rădulescu este conştient că, în special în sudul judeţului, medicina de urgenţă este inexistentă, mai ales după ce Spitalul Bălceşti s-a desfiinţat. De asemenea, o cameră de primiri urgenţe este extrem de necesară şi la Brezoi, în condiţiile în care victimele accidentelor rutiere de pe Valea Oltului trebuie transportate ba la Râmnicu Vâlcea, ba la Sibiu.

„În discuţie au fost aduse problemele curente ale ‹Medicinei de Urgenţă› din judeţul Vâlcea. În cadrul aceleiaşi întruniri s-a discutat şi despre posibilitatea înfiinţării unor Centre, unităţi sau puncte de primiri urgenţe la nivelul oraşelor Bălceşti, Horezu şi Brezoi” – precizează biroul de presă al Consiliului Judeţean Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.