Proiecte ambițioase la Mihăești. Primarul Bărzăgeanu, printre cei mai activi edili din județ

Administrație publică locală de calitate la Mihăești. Creșterea nivelului de trai al populației reprezintă o prioritate pentru primarul Constantin Bărzăgeanu, motiv pentru care proiectele inițiate și implementate în comună au exact acest scop.

Drumuri moderne, investiții numeroase în școli și grădinițe, în sistemul sanitar, iluminat public modern, rețea de gaze în toată comuna și multe alte proiecte la Mihăești.

Primarul Constantin Bârzăgeanu a anunța recent că la Mihăești va fi implementat un alt proiect. Este vorba despre „Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă si Apă Uzată în județul Vâlcea”, în localitate urmând a începe lucrările pentru înființarea sistemului de canalizare pe o lungime de 60 de kilometri.

Un alt proiect ce a fost finalizat recent este noul loc de joacă pentru copii din satul Măgura. Și în satul Negreni se lucrează deja la amenajarea locului de joacă pentru copii, un parc tematic extrem de interesant. Ba mai mult, aici se va construi inclusiv o clădire pentru diafilme, se vor amenaja gradene cu flori și arbuști și o platformă pentru spectacole.

“Un nou parc de joacă pentru copii a fost finalizat în satul Măgura și vor urma alte spații de joacă așa cum am promis. Pe această cale urez copiilor distracție plăcută și fără evenimente neplăcute” – spune primarul Bărzăgeanu.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like