VESTE BUNĂ: Patinoar artificial în centrul oraşului RÂMNICU VÂLCEA! (video)

 

La ultima sa conferinţă de presă, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea – Mircia Gutău – a declarat că deja a început să facă planuri pentru Sărbătorile de Iarnă de anul viitor, atunci când lucrările din centrul oraşului vor fi finalizate. Astfel, în 2017, Târgul de Crăciun va fi organizat în piaţeta din centru, iar absolut totul va fi nou-nouţ – de la căsuţe şi până la instalaţii.

Mai mult, râmnicenii se vor putea bucura anul viitor şi de un patinoar artificial, care va fi achiziţionat de Primăria Râmnicu Vâlcea, iar râmnicenii vor avea acces gratuit.

„Locul de desfăşurare al târgului de Crăciun va fi anul viitor în piaţeta din zona centrale. Deja am vorbit cu proiectantul şi am făcut licitaţie pentru căsuţele ce urmează să fie amplasate acolo.

De asemenea, suntem în discuţii pentru montarea unui patinoar pe care să-l achiziţionăm şi să-l montăm gratuit pentru cetăţenii din municipiul Râmnicu Vâlcea, dar să fie pe dimensiuni clare. Vom achiziţiona 50 de ghetuţe pentru cei care nu au, în aşa fel încât pe toată perioada iernii în centrul oraşului să fie un patinoar” – a declarat primarul Gutău.

Întreaga declaraţie a primarului, în video de mai jos:

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.