VIDEO: Primarul GUTĂU anunţă AMENZI USTURĂTOARE pentru cei care-şi aruncă MIZERIA pe stradă

Amenzile pentru cei care aruncă resturi de ţigări, hârtii sau alte deşeuri pe domeniul public din Râmnicu Vâlcea vor fi usturătoare. Primarul municipiului Mircia Gutău a anunţat că un astfel de comportament din partea anumitor râmniceni nu va mai fi tolerat, iar cei care nu respectă curăţenia din oraş vor fi amendaţi drastic. Decizia a fost luată după ce însuşi edilul a asistat în trafic la indolenţa unor râmniceni, care au considerat că este bine să-şi arunce mizeria din maşină pe stradă.

Ca urmare, în cadrul Consiliului Local va fi stabilit cuantumul amenzilor, iar cea mai mare se va ridica la suma de 2.500 de lei. Aşadar, aviz amatorilor care aruncă mizeria pe stradă sau pe spaţiul verde din municipiu.

„Am rămas profund surprins că încă mai sunt oameni care aruncă hârtii din maşină. Chiar săptămâna trecută am avut un astfel de incident. Venind in Nord în zona centrală, din trei maşini s-au aruncat hârtii, inclusiv o cutie de Coca Cola. (…) Amenzile vor fi usturătoare, cele mai mari din România. Între 20 şi 25 de milioane (lei vechi – n.r.) pentru aruncarea unei hârtii la locul nepermis. Am publica deja pe site-ul primăriei, iar la prima şedinţă de Consiliu Local vom aproba şi vom începe o acţiune de popularizare în şcoli, în instituţii pentru ca fiecare să cunoască faptul că aruncarea unei hârtii pe străzile din municipiul Râmnicu Vâlcea sau scuturarea de amabilii noştri taximatrişi a scrumierei la pragul maşinii şi lăsată mizeria acolo va fi pedepsită cu 25 de milioane (lei vechi – n.r.). Vom da putere de amendă la cât mai mulţi oameni. (…) Oamenii trebuie să înţeleagă că trebuie să contribuim toţi pentru ca oraşul să arate super” – a declarat primarul Mircia Gutău.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

One thought on “VIDEO: Primarul GUTĂU anunţă AMENZI USTURĂTOARE pentru cei care-şi aruncă MIZERIA pe stradă

  1. O masura foarte buna ! Orasul Rm. Valcea ste locul unde daca esti intrebat de o autoritate sau un cunoscut unde locuiesti raspunzi fara ezitare ,,Rm. Valcea”, deci avem obligatia sa pastram curatenia ca si locuinta noastra.

Comments are closed.