5 martie 2017

ADOLESCENTĂ cercetată PENAL pentru șase INFRACȚIUNI comise în VÂLCEA

La data de 3 martie a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de o minoră, de 16 ani, din comuna Băiculeşti, judeţul Argeş, pentru comiterea a 6 infracţiuni de furt, faţă de aceasta fiind dispusă măsura controlului judiciar.
Din investigaţii rezultă faptul că, la data de 25 februarie a.c., minora S.R.A. ar fi sustras dintr-o bijuterie, din Râmnicu Vâlcea, un inel din aur, în valoare de 130 de lei, introducându-l pe mâneca hainei cu care era îmbrăcată.
În urma cercetărilor efectuate, a exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de minora în cauză, care este de asemenea cercetată pentru comiterea altor infracţiuni de furt în cinci dosare penale.
Minora a fost prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, care a luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de aceasta.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunilor de furt, sub supravegherea procurorului de caz, pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.