Au fost arestați bandiții care au înjunghiat un bărbat, iar apoi i-au furat banii și i-au spart telefonul

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Râmnicu Vâlcea au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, toți domiciliați în municipiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, furt, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 25 martie 2024, în incinta unei societăți comerciale din Râmnicu Vâlcea, persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor, pe fondul unei stări conflictuale, ar fi agresat fizic, un alt bărbat, lovindu-l cu un obiect tăietor-înțepător, tulburând astfel, ordinea si liniștea publică. Ei sunt bănuiți că i-ar fi sustras persoanei vătămate și o sumă de bani din buzunar, cheile de la autoturismul personal, distrugându-i și telefonul mobil.

„În urma activităților desfășurate cu operativitate și a probatoriului administrat, au fost identificate toate persoanele implicate, față de cei în cauză fiind luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. În data de 2 aprilie 2024, ei au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea unui procuror, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor trei bărbați”, a anunțat IPJ Vâlcea.

You May Also Like