EL este TÂNARUL din VÂLCEA care a VIOLAT o femeie cu HANDICAP. A fost arestat!

Un tanar cu apucaturi animalice, care a dat dovada de o cruzime iesita din comun. Catalin Laurentiu Poradin – de 18 ani, este numele individului care, in urma cu cateva zile, a violat o femeie cu handicap locomotor.

Nefericitul eveniment a avut loc duminică, 4 decembrie 2016, în jurul orei 16.00, în localitatea Tetoiu, când individul a profitat de faptul că victima sa, o femeie de 31 de ani, era ţintuită la pat, agresând-o sexual fără milă.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 03 decembrie a.c., după ce a consumat băuturi alcoolice, un tânăr de 18 ani, din localitate, a mers în vizită la un prieten. Ulterior, acesta a întreţinând relaţii sexuale normale, neconsimţite cu ruda cunoştinţei sale, profitând de faptul că victima nu se putea deplasa” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

Poradin Laurenţiu Cătălin a fost arestat preventiv, in urma unei hotarari judecatoresti de la Judecatoria Balcesti, el urmand sa stea cel putin 30 de zile dupa gratii pentru comiterea infractiunii de viol.

„În baza art.226 C.pr.pen., raportat la art. 223 alin.(2) C.pr.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti. Arestează preventiv inculpatul P.L.C. nr.907/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, pentru săvârşirea infracţiunii de viol prevăzută de art. 218 alin. (1) C.pen., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu astăzi, 05 decembrie 2016, şi până la 03 ianuarie 2017, inclusiv. Conform art. 275 alin.(3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare efectuate de către stat rămân în sarcina acestuia, urmând ca onorariul apărătorului din oficiu, in cuantum de 260 de lei să fie avansat din fondurile Ministerului Justiţie. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare” – se arata in minuta instantei.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.