8 decembrie 2016

FLAGRANT: Minori din Râmnicu Vâlcea, prinși consumând droguri

UPDATE: Minorii prinşi cu droguri zilele trecute le-au mărturisit jandarmilor vâlceni că ar fi elevi la Liceul Energetic din Râmnicu Vâlcea. Însă, nu a fost verificat dacă informaţia este veridică sau nu, pentru că la Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea încă nu a ajuns nicio informare despre acest incident. Poliţiştii de combatere a criminalităţii au preluat cazul. 

Doi minori au fost prinsi in flagrant in Ramnicu Valcea in timp ce consumau droguri. Jandarmii valceni sustin ca totul s-a intamplat in data de 5 decembrie 2016, in jurul orei 13.45, pe strada Nicolae Labis, din municipiu.

„Jandarmii au acţionat pentru identificarea acestora iar cu ocazia controlului corporal preventiv efectuat, s-a stabilit că numiţii C.I.C de 16 ani și C.M.A de 17 ani deţineau o ţigară confecţionată artizanal cu fragmente vegetale de culoare maronie, având un miros înţepător.
Din relatările persoanelor în cauză, a reieşit faptul că se aflau în acel loc pentru a fuma ţigara confecţionată artizanal cu fragmente vegetale,menţionând că ţigara a fost cumpărată de la o persoană necunoscută din Rm.Vâlcea, pentru consum propriu.
Jandarmii le-au întocmit celor doi tineri acte de constatare sub aspectul săvârşirii faptei prevăzute şi pedepsită de art. 4, din Legea 143/2000 „cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformare, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept”. Documentele de constatare întocmite de jandarmi şi ţigara confecţionată artizanal, găsită asupra celor doi tineri au fost predate lucrătorilor din cadrul S.C.C.O. Vâlcea pentru continuarea cercetărilor” – se arata intr-un comunicat de presa al IJJ Valcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.