FOTO: Accident stupid într-o comună din județ cu o mașină și doi pensionari

Astăzi, 16 aprilie 2024, pompierii vâlceni au fost solicitați prin SNUAU 112 pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și acordare de prim ajutor la un accident rutier produs pe raza comunei Mădulari.

„S-au deplasat de urgență forțe din cadrul Gărzii de Pompieri Măciuca, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță aparținând SAJ. În evenimentul rutier au fost implicați un autoturism și doi ocupanți. Ambele persoane au fost evaluate medical, iar una a fost transportată la spital de către echipajul SAJ. Pompierii vâlceni au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, a anunțat ISU Vâlcea.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii rutieri, care au stabilit faptul că un bărbat de 75 de ani, din localitatea Mădulari, în timp ce conducea un autoturism, ar pierdut controlul asupra volanului și a intrat în șanț. În urma evenimentului rutier,a rezultat rănirea unei femei, de 77 ani, domiciliată în Râmnicu Vâlcea, pasager în autoturism, ea fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

You May Also Like