6 martie 2017

FOTO-VIDEO: Percheziții în VÂLCEA. Droguri și arme de foc, găsite în locuințele traficanților (UPDATE)

UPDATE: Toate cele şase persoane reţinute au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

UPDATE 7 martie 2017: Şase persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor de ieri, acestea fiind acuzate de cultivare şi comercializare de cannabis. Acestea sunt: Budică Elena Ramona, Eana Ionuţ Daniel, Cazacu Marin, Toroplean Ion Narcis, Olaru Ştefan Mihai şi Răducanu Oprescu Constantin Robert. Cei şase au fost duşi în această dimineaţă la instanţa Tribunalului Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă.  


UPDATE 2: Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Râmnicu Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 16 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de cultivare şi comercializare de cannabis.
Au fost ridicaţi aproape 55.000 de lei, peste 7 kg. de cannabis, 87 de plante de cannabis, 2 arme de foc şi 86 de cartuşe cu glonţ, grindere, cântare, telefoane mobile şi instalaţii de umiditate şi căldură .
La data de 6 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Râmnicu Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Râmnicu Vâlcea au efectuat 16 percheziţii domiciliare, în municipiul Râmnicu Vâlcea şi în localităţile Prundeni, Ioneşti şi Milcoiu, din judeţul Vâlcea.
Activităţile vizează persoane bănuite de creşterea şi dezvoltarea unor culturi de cannabis indoor.
Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2016, ar fi fost constituit un grup infracţional în scopul cultivării şi comercializării de cannabis, pe raza judeţului Vâlcea. Cultura ar fi fost dezvoltată într-o casă din localitatea Prundeni, judeţul Vâlcea.
În urma percheziţiilor au fost ridicate 7.095 de grame de cannabis, 87 de plante de cannabis, 10 seminţe de cannabis, 2 arme de foc, 86 de cartuşe cu glonţ, instalaţii de umiditate şi căldură, 4 grindere, 2 cântare şi 8 telefoane mobile. De asemenea, au fost ridicaţi 54.850 de lei, 480 de euro şi 240 de lire sterline.
Poliţiştii au pus în aplicare 14 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri.
La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, precum şi jandarmi.

UPDATE: Pe surse am aflat ca in cauza se efectueaza 16 perchezitii domiciliare, iar descinderi nu au loc numai in Valcea, ci si in Bucuresti. 

Zeci de percheziții au loc in aceasta dimineata de luni, 6 martie 2017, in municipiul Ramnicu Valcea, dar si in alte localitati ale judetului. Actiunea este a procurorilor DIICOT Valcea, alaturi de politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Valcea.

Din primele informatii, vizati ar fi atat traficantii de droguri, cat si consumatorii de substante interzise.

vom reveni cu amanunte!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.