FOTO/VIDEO. PERCHEZIȚII la VÂLCEA, ALBA și CLUJ. Persoane bănuite de tâlhărie calificată

Trei percheziții domiciliare au avut loc azi, 26 octombrie a.c., pe raza județelor Vâlcea, Alba și Cluj. Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu au descins la domiciliul unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit IPJ Sibiu, din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 00.30, în timp ce se aflau în comuna Șelimbăr, zona Post Control Veștem, persoanele bănuite, prin amenințarea cu un cuțit, ar fi deposedat un tânăr, de 23 de ani, din Veștem, de 600 de lei și un telefon mobil.

Mai multe mijloace de probă, documente și telefoane au fost ridicate în urma perchezițiilor efectuate. Cercetările sunt continuate la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Alba, Cluj și Vâlcea.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

video aici: https://youtube.com/shorts/WjYQrgiLch8?si=TOrFaBCSTjF2Hd-y


Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like