Patru vâlceni au fost arestați în urma condamnărilor primite

Patru vâlceni au fost arestați ieri, 25 octombrie a.c., după ce instanțele de judecată au emis pe numele lor mandate de arestare ca urmare a pronunțării sentințelor. Astfel, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei de la Poliția orașului Băbeni, Posturilor de Poliție Racovița și Sutești, i-au ridicat pe cei patru bărbați care au fost condamnați pentru trafic de droguri și infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, polițiștii au identificat un bărbat, de 53 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brezoi a emis un mandat de executare a pedepsei de un an și 6 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, în municipiul Râmnicu Vâlcea, polițiștii au identificat un bărbat, de 25 de ani, pe numele căruia Tribunalul Vâlcea a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Tot ieri, polițiștii au identificat un bărbat, de 58 de ani, din orașul Băbeni, pe numele căruia Judecătoria Brezoi a emis un mandat de executare a pedepsei de 10 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Postului de Poliție Sutești au mai acționat pentru depistarea unui bărbat de 27 de ani, din localitatea Sutești. Pe numele acestuia Judecătoria Drăgășani a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat definitiv la 8 luni închisoare, pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Mioveni, din județul Argeș.

Foto ilustrativ

You May Also Like