JENANT: Administratorul special de la Oltchim locuieşte într-un internat şcolar din RÂMNICU VÂLCEA! Omul are peste 12 salarii!

 

Bogdan Stănescu, administratorul special al combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, locuieşte în internatul Grupului Şcolar Oltchim din municipiu. Omul plăteşte o sumă modică, deşi presa centrală a dezvăluit recent că Stănescu ia de la stat nu mai puţin de 12 salarii şi ocupă peste 25 de funcţii la companii de stat, printre care Oltchim, Nuclearelectrica, Oil Terminal sau Complexul Energetic Hunedoara.

Pe lângă situaţia jenantă în care s-a pus Stănescu locuind într-un internat şcolar destinat exclusiv elevilor, acum autorităţile locale investighează cazul, mai ales că se pare că administratorul special locuieşte acolo deşi nu există un ordin al Ministerului Educaţiei pentru a schimba destinaţia internatului. Situaţia a fost prezentată în cadrul unei şedinţe de la Prefectura Vâlcea, iar prefectul Radu Renga a dispus să se facă cercetări în această speţă. De altfel, se pare că nu numai Bogdan Stănescu locuieşte în două camere din internatul la internatul Grupului Şcolar Oltchim, ci şi directoarea de la Resurse Umane de la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea, Maria Munteanu.

În final, trebuie spus că situaţia de la internatul acestui liceu trenează de ani de zile, mai marii şefi ai combinatului punând monopol pe jumătate din internat, amenajându-şi apartamente de lux. Totul se pare că este ilegal însă, pentru că nu există nici un aviz al Ministerului Educaţiei pentru schimbarea destinaţiei clădirii. În internat nu ar avea dreptul să stea decât elevi, însă ei nu au loc de mahării de la combinatul Oltchim. JENANT!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.