VEZI cine e „HACKERUL” care a fost ARESTAT după descinderile de la DRĂGĂŞANI

Procurorii DIICOT Vâlcea au decis să propună arestarea unui singur individ după percheziţiile ce au avut loc joi, 26 octombrie 2017, la Drăgăşani, în comunele limitrofe şi în judeţul Olt. Este vorba despre Sergiu Nicolae Tucă, el fiind acuzat de fraude informatice, constituirea unui grup infracţional şi spălare de bani.

Aşa cum spuneam într-un articol anterior, descinderile au avut loc la locuințele unor persoane bănuite de infracțiuni informatice și economice, fapte pe care le-ar fi comis în perioada 2016-2017. Este vorba despre 10 percheziții domiciliare, în județele Vâlcea și Olt, fiind vorba de un grup infracțional organizat. Din cercetări a reieșit că aceștia ar fi postat pe internet anunțuri false, privind vânzarea de bunuri, fără ca acestea să există în realitate.

Persoanele vătămate, fiind interesate de achiziționarea bunurilor, virau banii într-un cont creat de membrii grupării, însă produsele nu ajungeau niciodată la destinație. Până în prezent, au fost identificate peste 50 de persoane vătămate. Prejudiciul este estimat la 35.000 de euro.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like