13 martie 2017

ANUNŢ: Se caută persoane din VÂLCEA pentru job-uri de SALVAMARI în SPANIA

SOS Vidarom caută persoane din Vâlcea pentru job-uri de salvamari în Spania. Locurile de muncă sunt strict pe perioada 10 iunie – 10 septembrie 2017 şi se recrutează atât femei, cât şi bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, care ştiu bine să înoate.

Salariul minim este de 1.150 euro pe luna, pentru 8 ore de muncă efectivă, 7 zile din 7. Cheltuielile legate de cazare (aprox. 150 euro/luna) si masa vor fi suportate integral de către candidat. Evaluarea aptitudinilor de nataţie va dura 4 zile şi se vor ţine în Românie, iar rezultatele vor fi trimise în Spania în vederea omologarii si eliberarii diplomelor si cardurilor de salvamar de catre institutia competenta din Madrid. Costurile aferente, 200 de euro sau 100 euro (pentru absolventii cursului de la Constanţa din anii 2012-2014), vor fi achitate în Spania (se vor opri din salariu) Limba spaniola la nivel mediu conversational este obligatorie! (selectia finala o va face angajatorul spaniol la inceputul lunii mai).

Cei interesaţi, pot cere mai multe detalii pe adresa de e-mail antoniamuja91@yahoo.com, urmanda ca apoi sa fie pusi in contact cu firma angajatoare.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.