BREAKING NEWS: Tribunalul Vâlcea a dat câştig de cauză CET Govora

 

În urmă cu puţin timp, Tribunalul Vâlcea s-a pronunţat în litigiul dintre CET Govora şi CIECH Sodă (USG). Este vorba despre soluţionarea pe fond a cauzei, marul discordiei fiind contractul dintre CET şi USG, contract prin care CET livrează abur tehnologic sub preţul pieţei. În data de 2 septembrie 2016 s-au judecat apelurile formulate de CIECH si Curierul cu privire la denuntarea contractului respectiv de catre administratorul judiciar al CET Govora, iar instanţa a amânat pronunţarea până azi, 6 septembrie 2016.

Astfel, judecătorul de caz Petria a decis să respingă contestaţiile făcut de Ciech – USG şi Curierul, dând câştig de cauză CET-ului. Cei doi contestatari pot face apel in sapte zile de la comunicarea hotararii. „Respinge contestaţiile formulate de contestatorii Cieh Soda România SA şi Curierul de Vâlcea SRL.Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare realizată prin Buletinul Procedurilor de Insolvenţă. Pronunţată în şedinţă publică azi 6 sept.2016” – se arata in minuta instantei.

Atât în ziua judecării cauzei, cât şi în cea a pronunţării, sindicaliştii de la CET Govora s-au strâns în faţa Tribunalului Vâlcea.

Vom reveni cu amănunte!

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.