FOTO: Patru romi, prinşi cu droguri în Ostroveni – Râmnicu Vâlcea

 

Jandarmi vâlceni au reuşit prinderea în flagrant a patru cetăţeni de etnie roomă, care aveau asupra lor substanţe interzise. S-a întâmplat în data de 20 august 2016, în jurul orelor 03:00, în zona parcării din faţa RCS-RDS din cartierul Ostroveni, Râmnicu Vâlcea, când jandarmii se aflau în misiune.

La un moment dat, oamenii legii au observat un autovehicul marca Skoda Octavia de culoare argintie pe care stăteau rezemaţi patru tineri. La vederea jandarmilor, romii au încercat să fugă, însă ei au fost prinşi la scurt timp.

Astfel, asupra unuia dintre ei  au fost găsite, cu ocazia controlului corporal preventiv efectuat, în buzunarul drept al vestimentaţiei, un şerveţel din hârtie cu fragmente vegetale de culoare verde-gălbuie, cu miros înţepător şi o rolă de foiţe pentru confecţionarea ţigaretelor. De asemenea, a fost percheziţionar şi interiorul vehiculului, ocazie cu care a fost găsit pe bancheta din spate, împachetat un şerveţel din hârtie cu fragmente vegetale de culoare maro, având un miros înţepător despre care bărbaţii le-au spus jandarmilor că sunt ,,iarba si muguri” şi le-au primit de la o persoană cunoscută pentru ,,consum propriu,,.

„Jandarmii au acţionat pentru identificarea acestora, în persoana numiţilor  M. Remus de 21 de ani  din Rm. Vâlcea , M. Adi de 27 de ani din Păuşeşti – Măglaşi, M. Nicolae de 24 de ani din Mihăeşti şi  A. Cătălin de 26 de ani din Buneşti şi le-au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii faptei prevăzute şi pedepsită de art. 4, din Legea 143/2000 „„cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformare, cumpărarea sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept”.

Documentele de constatare întocmite de jandarmi şi fragmentele vegetale, găsite asupra tinerilor au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea  pentru continuarea cercetărilor” – se precizează într-un comunicat al Jandarmeriei Vâlcea.

[supsystic-gallery id=50]

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.