VIDEO: Ziaristul Petre Tănăsoaica l-a distrus, în public, pe senatorul Bogdan Matei: „E o mare ruşine, domnule!”

/

 

„Profesoraşul” de sport ajuns peste noapte senator PSD în Parlamentul României, Bogdan Matei, a avut o surpriză neplăcută azi din partea reputatului ziarist Petre Tănăsoaica – editorul şef al cotidianului Viaţa Vâlcii. Jurnalistul nu s-a putut abţine şi chiar în plină dezbatere publică pe tema învăţământului universitar i-a reproşat senatorului că îşi foloseşte influenţa politică în scopuri personale.

„Am auzit că un domn senator, fost profesor de educaţie fizică în Ostroveni, s-a dus şi a bătut cu pumnul în masă la o şcoală că el e senator şi că trebuie să îşi bage copilul nu ştiu unde şi să încalce profesorul legea. E o mare ruşine! E o mare ruşine, domnule! Chiar o mare ruşine!” – a spus ziaristul Petre Tănăsoaica. (video, min. 04.10)

Despre ce este vorba? Ei bine, cotidianul Viaţa Vâlcea a publicat în ediţia de joi, 8 iunie 2017, la rubrica „BÂRFE, ZVONURI, ŞUŞANELE AM AUZIT CĂ:”, următoarea informaţie: „Se vorbeşte printre dascăli că senatorul Bogdan Matei (profesorul de sport) şi-a luat-o în cap şi se crede şef peste tot în judeţ. Zilele trecute a sărit ca ars pentru că la clasa în care urmează să înveţe fiul său au mai fost acceptaţi doi copii peste numărul de 28. Aşa că s-a dus, cu autoritatea de care dispune, doar este senator de Vâlcea, să se impună în faţa dascălilor şi să le ceară ca acei doi copii să nu fie acceptaţi la clasă sportivă”.

În final, trebuie să menţionăm că pesedistul Bogdan Matei se afla în sală când ziaristul Petre Tănăsoaica l-a atacat frontal, însă nu a avut nicio reacţie de a confirma sau infirma cele spuse de jurnalist, ci doar a ridicat mâna ostentativ pentru a arăta că este prezent în sală.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.