12 noiembrie 2023

Accident în Ostroveni. Bătrân lovit de mașină pe trecerea de pietoni

Un nou accident pe trecerea de pietoni s-a petrecut în municipiul Râmnicu Vâlcea. Tot mai dese sunt aceste evenimente de circulație în orașul nostru. Ultimul a avut loc aseară, când un bătrân s-a angajat în trecerea străzii pe trecerea de pietoni și a fost lovit de un autoturism al cărui șofer nu a acordat prioritate.

Accidentul rutier a avut loc în cartierul Ostroveni, iar potrivit Poliției Vâlcea, din verificările de fața locului, “s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi surprins și accidentat, un bărbat de 71 de ani, din municipiu, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, rezultând rănirea acestuia”.

Bătrânul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce șoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a relevat faptul că acesta nu consumase alcool.

În cauză se efectuează cercetări în continuare, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care a evenimentul s-a produs.

Foto ilustrativ

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like