ACCIDENT MORTAL în RÂMNICU VÂLCEA. Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața

Viteza excesiva face, din nou, victime la Valcea. In seara zilei de vineri, 23 decembrie 2016, in jurul orei 22.50, un tanar de 18 ani si-a pierdut viata intr-un tragic accident de circulatie. Totul s-a intamplat pe strada Mihai Viteazul din Ramnicu Valcea, cand soferul de 19 ani al unui autoturism cu volan pe dreapta a  pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, s-a izbit de un copac, iar de acolo masina a ricosat intr-un stalp.

Din pacate, pasagerul din stanga -Sebastian Mirea (18 ani) – a decedat la scurt timp dupa accident, in timp ce soferul si alte doua persoane care se aflau in masina (o fata de 17 ani din Vladesti si inca un baiat de 19 ani din Ramnicu Valcea) s-au ales cu rani grave.

You May Also Like

7 thoughts on “ACCIDENT MORTAL în RÂMNICU VÂLCEA. Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața

  1. Vinovat e soferul nu masina ca avea volan pe dreapta..e nu stia sa mearga bine nici pe stanga dar pe dreapta..nu mai puneti accent pe masinile cu volanpe dreapta.

  2. Vinovat e soferul nu masina ca avea volan pe dreapta..el nu stia sa mearga bine nici pe stanga dar pe dreapta..nu mai puneti accent pe masinile cu volan pe dreapta.

  3. Mare mare adevăr. Nu mașină e de vina. Nu mai puneți accent pe MAȘINĂ CU VOLAN PE DREAPTA. Viteza…teribilismul…anturajul….lipsa de experienta…..astea sunt cauzele.

  4. asa e corec soferu nu este bun…..Eu conduc de 10 ani si am masina cu volan pe dreapta si nu am avut pina la ora actoala nci un accident asta inseamna ca esti foarte atent

  5. ASOCIAȚIA VICTIMELOR ACCIDENTELOR RUTIERE BUCUREȘTI… ASVAR…DORESC SĂ AJUT FAMILIA PERS DECEDATE…0727454902…0761977262

  6. ASOCIAȚIA AJUTA VIATA SA ÎNVINGĂ, AJUTAM FAMILIILE VICTIMELOR ACCIDENTELOR RUTIERE , BUCUREȘTI, 0732322090

  7. Inca un nenorocit care a curmat viata unui tanar care avea viitorul in fata..sincere pareri de rau ..era fiul unui prieten..
    Cornele fi tare …

Comments are closed.