VEZI de ce nu se deschid pârtiile de schi de la TRANSALPINA SKI RESORT

Criticati dur pentru ca nici pana la aceasta ora nu au deschis partiile de schi de la Transalpina Ski Resort de la Obarsia Lotrului, judetul Valcea, adminsitratorii domeniului au explicat pe Facebook care sunt motivele pentru care intarzie sa dea drumul la treaba.

„Stim ca sunteti nerabdatori sa alunecati pe partiile de la Ski Resort Transalpina si noi ne dorim ca acest lucru sa se intample cat mai curand!
Trebuie insa, sa tinem cont de faptul ca o partie cu dimensiunile celei de sub gondola, trebuie pregatita temeinic pe intreaga ei suprafata, iar in acest moment sunt cel putin 3 zone vulnerabile unde patul de gheata (baza partiei), inca nu a putut fi „construit”.
Instalatiile care produc zapada artificiala au nevoie, pe langa temperaturi de cel putin -5 grade si de o umiditate care sa nu depaseasca 50 g/m cub (conditie care, din cauza inversiunii termice din zona, cu greu poate fi atinsa).
Va tinem la curent cu orice modificare poate surveni, dar deocamdata nu putem promite ca vom deschide in acest decembrie” – precizeaza administratorii de la Transalpina Ski Resort.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.