Deţinătorii de arme din Râmnicu Vâlcea, Berbeşti şi Olăneşti au fost „vizitaţi” de poliţişti. S-au ales cu dosare penale

Deţinătorii de arme din localităţile Râmnicu Vâlcea, Berbeşti şi Olăneşti au fost, zilele trecute, „vizitaţi” de poliţiştii de la IPJ Vâlcea. Oamenii legii au constatat cu această ocazie trei  infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi au indisponibilizat atât  3  arme letale şi neletale cât şi 90 bucăţi de muniţie. Cele trei persoane care deţineau arme ilegal s-au ales cu dosare penale.

„La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au acţionat pe linia verificării deţinătorilor de arme şi scoaterii din circuitul civil a armelor deţinute ilegal,  pe raza judeţului Vâlcea şi au depistat 3 bărbaţi care deţineau la domiciliu, fără drept, arme şi muniţie, după cum urmează:

M.I., de  62 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, deţinea la domiciliu, fără drept, 1 pistol de autoapărare cu gaze, fără muniţie, pe care nu îl depusese la un armurier autorizat după expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă;

C.T.S, de 46 de ani, din oraşul Berbeşti, deţinea la domiciliu, fără drept, 1 pistol de autoapărare cu proiectil din cauciuc şi 19 de cartuşe cu proiectil din cauciuc.

R.D., de 64 de ani, din oraşul Băile Olăneşti, deţinea la domiciliu, fără drept,  1 armă de tir sportiv şi 71 de proiectile metalice.

Faţă de persoanele în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, iar armele şi muniţia, deţinute fără drept, au fost confiscate” – se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.