FARMACIE NATURISTĂ din RÂMNICU VÂLCEA, PRĂDATĂ de HOȚI

Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea aflaţi în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, ,au observat doi bărbați în timp ce ieşeau dintr-un magazin naturist, „Pro Sante”, situat pe strada Ştirbei Vodă din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar la apariţia patrulei de jandarmi cele două persoane au avut un comportament suspect şi au evitat întâlnirea cu patrula de jandarmi.
Faţă de cele observate, s-a procedat la legitimarea şi efectuarea controlului corporal preventiv al persoanelor , ocazie cu care s-au găsit asupra lui I. C. în vârstă de 18 ani,cu domiciliul în municipiul Timișoara, respectiv S. Ghe. În vârstă de 17 ani, domiciliul în municipiul Râmnicu Vâlcea, câteva produse cosmetice.
Din verificările efectuate s-a constatat că produsele au fost sustrase de către persoanele în cauză din magazinul menţionat mai sus.
Patrula de ordine publică a luat legătura cu personalul societăţii şi a procedat la predarea-primirea produselor sustrase în vederea recuperării prejudiciului.
Persoanele în cauză au relatat faptul că au sustras acele obiecte, cu scopul de a le comercializa.
Jandarmii au întocmit documentele legale de constatare privind săvârșirea infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, Cod Penal.
Documentele de constatare întocmite, cât și cei doi bărbați au fost predați lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.