Mesaje sfâşietoare după moartea fostului poliţist din Vâlcea, care a decedat în Italia!

 

A fost poliţist la Rutieră Vâlcea şi chiar dacă nu mai lucra acolo de o bună perioadă de timp, prietenii şi apropiaţii îl alintau cu porecla „Garcea”. Este vorba despre Adi Dirinea, un bărbat plin de viaţă care miercuri după-amiaza, 7 septembrie 2016, s-a stins din viaţă în urma unui accident stupid ce avut loc în Italia, în timp ce muncea la o casă de locuit.

Prietenilor săi nu le-a venit să creadă, mai ales că Adi fusese văzut online pe Facebook chiar cu câteva ore înainte să aibă loc tragedia, el distribuind un video vesel. Acum însă, pagina sa de socializare este plină de mesaje de condoleanţe. Iată câteva dintre ele:

  • „Eu nu pot sa cred … De ce tu ? De ce a vrut Dumnezeu sa te ia de langa noi ? De ce ? Dumnezeu sa te aiba in paza ? sa aiba grija de sufletul tau ? Dumnezeu sa te odihneasca in pace ? !”
  • „Adi este cu noi..este aici , el nu va disparea niciodata…D-zeu sa-l odihnesca si parintiilor sa le dea puterea necesara sa faca fata acestei mari tragedii.!!!”.
  • „Oameni buni,cu totii l-am cunoscut pe Adi Dirinea,pe Tumfla,pe Garcea,pe nebunaticul si zapacitul nostru prieten,haideti sa ni-l aducem aminte asa cum fiecare din noi il cunoastem mai bine sau mai putin,sa ne rugam impreuna pt el ca bunul D-zeu sa-l odihneasca in pace si sa-i fie alaturi chiar si dincolo de noi………Nu Te Vom Uita Niciodata Adita…..”
  • „Nu pot sa cred. Dumnezeu sa te odihneascã în pace! Sincere condoleanţe familiei!”
  • „Dumnezeu sa aiba grije de tine ,poate intr o lume mai buna,aici noi o sa ti simtim lipsa ,vei ramane in sufletele noastre un prieten adevarat.Dumnezeu sa te odihneasca !”
  • „Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau bunul meu coleg și prieten !! Vei rămâne mereu în amintirea mea așa cum te-am cunoscut ca prieten și coleg, cu tot entuziasmul tău și atitudinea ta nonconformista , cu tot ceea ce te definea ca om …prea devreme ai plecat dintre noi, lăsând în urma ta multă durere. Odihnește-te în pace ” Garcea ” și bunul Dumnezeu să dea putere familiei în aceste momente! Dumnezeu să-l ierte !”
  • „Ne am revăzut după 30 și ani și îmi spuneam ca în viata mea nu am văzut un om mai plin de viața și mereu cu zâmbetul pe buze..si acum s a întâmplat tragedia asta..imi e greu sa cred.. Dumnezeu sa te odihnească în pace, Ady…”
  • „Odihnește-te in pace Adita, Dumnezeu sa te aibă in paza sa , camva ne vom revedea acolo sus să-ți povestesc de marile tele pasiuni , JUVE si DINAMO, adio GARCEAO !!!!”
  • „Dumnezeu să-l odihnească în pace. A plecat prea devreme dintre noi. Condoleanțe familiei și putere să treacă de acest eveniment fatidic”.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.