O adolescentă din Râmnicu Vâlcea s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan fără permis de conducere

 

Conform unui comunicat de presă al Poliţiei Vâlcea, o adolescentă din Râmnicu Vâlcea s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere. Tânăra, A.O. – 17 ani, a fost depistată în trafic de poliţişti în seara zilei de 24 iulie a.c., în jurul orei 23:55, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 678 – Budeşti. Când i s-a făcut semn să tragă maşina pe dreapta şi a fost luată la întrebări, adolescenta a recunoscut cu nu deţine permis de conducere.

Mai mult, poliţiştii au descoperit că pe scaunul din dreapta al maşinii se afla, ca pasager, chiar proprietarul autoturismului, Cristian P. – 28 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care i-a încredinţat tinerei maşina pentru a o conduce pe drumurile  publice, cu toate că ştia că nu posedă permis de conducere.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 335, alin 1 şi alin 3 din Codul Penal, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere” – susţin poliţiştii.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.