BREAKING. Florian Marin și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD Râmnicu Vâlcea

Florian Marin a luat decizia, în această dimineață, de a-și da demisia din funcția de președinte al organizației municipale a PSD Râmnicu Vâlcea, după aproape un an de la alegerea lui în mod statutar. Sigur, Marin conducea această organizație de prin 2020, însă ca interimar. Acum, odată ce pesediștii l-au anunțat oficial pe Mircia Gutău ca și candidat la Primăria Râmnicului, următorul pas este ca primarul să preia funcția de președinte al PSD Râmnicu Vâlcea pentru a-și stabili echipa câștigătoare la alegerile locale din 2024. Acest lucru l-a susținut și primarul Gutău, într-o declarație la Antena3 Vâlcea, pe care o vom reda mai jos:

Voi candida din partea PSD la Primaria Municipiului Râmnicu Vâlcea în 2024 și veți vedea că vom lua majoritate absoluta. Voi fi președintele organizației municipale, e una dintre condițiile puse de mine. Constantin Rădulescu este un om de cuvânt și sunt convins că își va respecta cuvântul! La municipiu, lista consilierilor locali o face Mircia Gutău și la Consiliul Județean, Costi Rădulescu, mi se pare corect așa și am stabilit aceste lucruri. Trebuie să nu ne amestecăm unul peste celălalt. Sunt foarte mulți oameni valoroși la PSD și la PER, îi vom face să se cunoască între ei. Vezi vedea o unitate cum nu a mai fost văzută în Râmnic! Împreună cu Constantin Rădulescu – suntem un cuplu greu de învins! Este treaba pesediștilor care nu vor sa fiu președinte la PSD Râmnicu Vâlcea și candidat, eu am discutat cu Constantin Rădulescu, un om de cuvânt cu care am dat mână! Am făcut o analiză pertinentă, eu împreună cu Costi Rădulescu, a reieșit foarte clar că el va câștiga Consiliul și eu primăria – și atunci va fi bine pentru toți cei din jurul nostru! Niciodată nu au toți loc pe listă, dar toți au loc la masă, dacă ați înțeles ideea…” – a spus Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea și candidatul PSD la alegerile locale de anul acesta.

Pe de altă parte, Florian Marin nu a dorit să comenteze demisia, ci doar a confirmat-o. El va rămâne activ la organizația județeană a PSD Vâlcea, acolo unde ocupă funcția de prim- vicepreședinte.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like