14 mai 2017

FOTO: Proiecte culturale excepţionale prezentate de elevi la Concursul Național „Cultură și Civilizație”

Într-o locație superbă, plină de spiritualitate și cultura, in sala Iosif Episcopul din cadrul Arhiepiscopiei Ramnicului, pusa la dispozitie cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Varsanufie, elevii din 30 de judete, prezenti la Valcea pentru a participa la Concursul Național „Cultura si Civilizatie in Romania”, si-au prezentat proiectele in fata Comisiei Nationale.

Am vazut proiecte culturale si traditionale exceptionale. Am vazut puse in scena piese de teatru sau, mai bine spus, scenete interpretate de elevi talentati si ambitiosi. Am vazut liceeni cu voci incredibile si cu o memorie uriasa, dar si tineri a caror pasiune pentru cultura si traditia romaneasca depaseste orice imaginatie. In putine cuvinte, putem spune ca elevii au facut un adevarat spectacol.

Judetul Valcea a fost reprezentat cu cinste la acest concurs de o echipa din trei elevi ai Colegiului National „Alexandru Lahovari”. Talentatii tineri Lucian Ionita, Miruna Barbulescu si Dariana Paraschiv au prezentat monogafia lui Anton Pann, impresionandu-i pe membrii Comisiei Nationale.

Festivitatea de premiere a elevilor va avea loc marți, 16 mai, la ora 10.00.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.