EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016: Zeci de elevi din Vâlcea au lipsit de la proba la Matematică

 

Ultima probă de la Evaluarea Naţională 2016 a avut loc miercuri, 29 iunie 2016, absolvenţii clasei a VIII-a susţinând examenul la Matematică. În judeţul Vâlcea, la această probă s-au înscriu 2.970 de elevi, însă la clasă s-au prezentat doar 2871. Astfel, au fost declaraţi absenţi la examenul de Matematică nu mai puţin de 99 de elevi, care ori s-au înscris la şcolile profesionale, ori vor susţine examenul cu altă ocazie.

Evaluările au avut loc în 18 centre de examinare din Vâlcea, iar centrul de evaluare s-a stabilit la Colegiul de Silvicultură şi Protecţia Mediului din Râmnicu Vâlcea. Trebuie precizat totuşi că lucrările elevilor din Vâlcea vor fi corectate în alt judeţ, ce a fost stabilit de Ministerul Educaţiei, după tragerea la sorţi.

Primele rezultate la Evaluarea Naţională se vor afişa în data de 1 iulie 2016, iar în aceeaşi zi, între orele 16.00 şi 20.00, se vor putea depune contestaţiile. Între 2 – 4 iulie 2016 se vor rezolva contestaţiilor, iar în data de 5 iulie se vor afişa rezultatele finale după contestaţii.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.