VÂLCEA: Concurs pentru selecția cadrelor didactice care vor face parte din Corpul Național de experți. Vezi calendarul!

Incepand cu data de 11 ianuarie 2016, cadrele didactice din Valcea care vor sa faca parte din Corpul National de experti in management educational isi pot completa online formularul de selectie. De mentionat este faptul ca sunt necesare minimum 60 de credite pentru inscrierea on-line si, ulterior, minimum 70 de puncte pentru ca cei inscrisi sa fie declarati admisi, in functie si de numarul de locuri propuse de Inspectoratul Scolar Judetean Valcea.

„Având în vedere finalizarea Concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ din județul Vâlcea, doamna prof. Andra Bică, inspector școlar general, recomandă cadrelor didactice care întrunesc condițiile necesare pentru a face parte din Corpul Național de experți să aibă curajul să se înscrie pentru a deveni persoană resursă într-un proces managerial eficient” – sustine purtatorul de cuvant al ISJ Valcea, Adina Dobrete.

Ordinul Ministrului Educației nr. 5784/22.11.2016 privind aprobarea calendarului desfășurării acestui concurs, a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 984/2016. Asadar, iata calendarul concursului, in poza de mai jos:

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.