5 ianuarie 2017

VIDEO – Prefectul de Vâlcea: „Suntem în stare de ALERTĂ!”

În această noapte, în Vâlcea și alte județe din țară intră în vigoare Codul Galben de ninsori și viscol. Tocmai de aceea, la nivel național a fost convocat Comitetul Național pentru Situații de Urgență în cadrul căruia prefectul de Vâlcea, Radu Renga, a declarat că autoritățile vâlcene sunt în stare de alertă și sunt pregătite să intervină în caz de urgență. Prefectul a mărturisit că în sudul județului se așteaptă ca viscolul să facă prăpăd. De aceea, el a cerut vigilență și promptitudine din partea tuturor celor implicați.

„Am atenționat toate comitetele locale pentru situații de urgență cu privire la obligativitatea instituirii serviciului în permanență la primărie pe toată această perioadă de prognozare meteorologică.

Compania Națională de Drumuri are toate utilajele necesare, precum și stocurile de material antiderapant. La fel și drumurile județene, mai exact Regia Autonomă de Drumuri și Poduri din cadrul Consiliului Județean Vâlcea. Împreună cu președintele Consiliului Județean, Constantin Rădulescu, am verificat toate utilajele existențe și sunt pregătite pentru intervenție. Sper să nu avem probleme.

I-am verificat pe toți cu probleme de sănătate, respectiv pe bolnavii care au nevoie de dializă, dar și pe femeile gravide.

Suntem în stare de alertă, iar funcție de vreme vom acționa acolo unde va fi necesar” – a spus prefectul de Valcea, Radu Renga, la videoconferinta cu Ministrul de Interne, în cadrul Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.