VÂLCEA: IATĂ rezultatele concursului pentru directori şcolari de joi

 

Joi, 3 noiembrie 2016, a fost o nouă rundă de evaluări ale candidaţilor pentru posturile de directori şcolari scoase la concurs de Ministerul Educaţiei, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea. Astfel, 11 profesori au trecut prin faţa comisiei de la Centrul Special de la Colegiul Economic, aceştia luptând pentru posturi în şcoli importante din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Primii care au intrat să-şi prezinte CV-ul şi să fie supuşi interviului au fost candidaţii pentru postul de director de la Şcoala Gimnazială nr. 4 Râmnicu Vâlcea. Iniţial au fost doi candidaţi, Mihai Fârtat şi Emilia Tudoroiu, însă aceasta din urmă a renunţat pentru a merge la Şcoala Gimnazială „I. Ghe. Duca”. Astfel, atât Fârtat, cât şi Tudoroiu au promovat examenul.

La Liceul Sanitar „Antim Ivireanu” au fost evaluaţi trei candidaţi, unul pentru postul de director şi alţi doi pentru cele două posturi de adjunct. Toţi cei trei candidaţi au fost declaraţi admişi şi astfel noua conducere a Liceului Sanitar este următoarea: Paula Fîrtăţescu – director plin, Laurenţiu Marin Badea – director adjunct şi Daniela Ramona Neacşu – director adjunct.

La Colegiul de Silvicultură şi Protecţia Mediului sau Forestier, cum îl ştim cu toţii, s-a dat bătălie între doi candidaţi pentru postul de director, pentru că la adjuncţi nu s-a înscris nimeni. Aşadar, lupta finală a fost între Natalia Narcisa Popa şi Gabriela Staicu, aceasta din urmă ieşind victorioasă.

La Şcoala Gimnazială nr. 10 din Râmnicu Vâlcea va rămâne la conducere aceeaşi Adriana Statie, care a fost declarată admisă şi la aceste ultime două probe.

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.