Candidatul celebru al PRM Vâlcea așteaptă decizia instanței pentru a se bate pentru un post de senator…

Partidul Romania Mare, filiala Valcea, inca nu are certitudinea ca i se va permite sa candideze la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016. Asta pentru ca listele peremistilor au fost contestate, iar deja o instanta din tara a creat un precedent si s-a pronuntat, decizia fiind de a respinge candidaturile pentru ca listele nu sunt semnate de presedintele din acte al PRM-ului, adica Vadim Tudor.

La Valcea, contestatia se va judeca la Curtea de Apel Pitesti, avand termen pe data de 7 noiembrie 2016. Abia atunci celebrul candidat al PRM Valcea, actorul Florin Zamfirescu, va afla daca intra in lupta pentru un post de senator in Parlamentul Romaniei sau nu.

„În acest moment, mai sunt în curs de judecare apelurile din câteva județe, inclusiv Vâlcea, unde noi am fost surprinși inițial de data de 15 noiembrie ca termen de judecare, lucru care intra total în contradicție cu legea electorală, care stipulează clar că acest gen de contestații se judecă în regim de urgentă. Între timp, data a fost schimbată în 7 noiembrie.

Credem că la Curtea de Apel Pitești, unde se judecă, s-a strecurat o greșeală și suntem bucuroși că s-a remediat, mai ales ca noi, PRM, la Vâlcea, avem drept candidat la Senatul României pe maestrul Florin Zamfirescu” – se arata intr-un comunicat al PRM.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.