Cine este suspectul producerii accidentului mortal din această seară? Poliția confirmă: a refuzat etilotestul!

UP-DATE 20 aprilie 2024, ora 08.00
IPJ Vâlcea a confirmat că șoferul de 28 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice. El este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.
„În urma evenimentului rutier, s-a constatat decesul conducătorului auto, respectiv a unui bărbat de 58 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. De asemenea, a rezultat vătămarea corporală celui de-al doilea conducător auto, un bărbat de 28 de ani și a unui minor de 9 ani, ambii din municipiul Râmnicu Vâlcea. Conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uciderea din culpă, vătămarea corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul competent”, a anunțat IPJ Vâlcea în noaptea de vineri spre sâmbătă.

__________

La nici două ore trecute de la producerea accidentului în care un bărbat de 58 de ani, care conducea o camionetă, și-a pierdut viața pe Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea (în apropierea Cimitirului Cetățuia) DETALII AICI și AICI, încep să apară diverse informații… cel puțin intrigante. Fiica șoferului decedat a publicat pe pagina ei de socializare un mesaj, însoțit de fotografii, în care face diferite acuzații la adresa șoferului (S.F.) care se afla la volanul mașinii albe și despre care se crede că ar fi vinovat pentru producerea accidentului din această după-amiază. Ea spune, printre altele, că șoferul a refuzat să fie testat cu etilotestul – afirmație pentru care avem deja confirmarea IPJ Vâlcea. Fiica șoferului decedat mai spune că bărbatul pe care îl vedeți în imagine era băut și că mirosea a alcool – pentru această afirmație nu avem confirmare (în zilele următoare vor apărea și rezultatele testelor de sânge la care șoferul presupus vinovat a fost supus în seara aceasta). Fiica mai afirmă că șoferul respectiv circula cu viteză foarte mare – nici pentru această informație nu avem deocamdată o confirmare sau o infirmare din partea IPJ Vâlcea. Însă, zilele următoare, în funcție de rezultatele măsurătorilor polițiștilor se va stabili și acest aspect. Cert este faptul că bărbatul pe care fiica șoferului decedat îl indică drept conducătorul mașinii albe din imagine pare a fi, într-adevăr, posesorul acelei mașini. Pe pagina lui de socializare apar poze în care bărbatul presupus vinovat apare lângă mașina implicată în accident. Este aceeași culoare, marcă, are același număr de înmatriculare.

Interesant este că acest bărbat și familia lui se laudă insistent pe rețelele de socializare cu mai multe bunuri ce par a fi de valoare, precum monede din aur, diferite bijuterii, alte mașini, după cum se poate vedea și în imaginea de mai jos.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like