TÂNĂR din VÂLCEA, judecat pentru o partidă consimţită de SEX ORAL cu o ELEVĂ

 

Un tânăr din Vâlcea riscă să primească o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare cu executare după ce a fost trimis în judecată pe rolul Judecătoriei Horezu. Cosmin Constantin Genunche este acuzat de comiterea infracţiunii de „act sexual cu un minor”. Tânărul are 20 de ani şi este din localitatea Alunu, iar în data de 27 ianuarie 2017 el a întreţinut relaţii sexuale orale cu o elevă de doar 14 ani, din oraşul Berbeşti – M.A.M.

Totul s-a aflat însă, iar părinţii minorei au depus plângere împotriva lui Cosmin Constantin Genunche. Pe fir a Poliţia oraşului Berbeşti, omenii legii aflând că între tânărul de 20 de ani şi eleva de 14 ani a avut loc un singur act sexual oral, ce s-a consumat în data de 27 ianuarie 2017. Anchetatorii spun că minora ar fi consimţit actul sexual.

Cu toate acestea, în data de 10 aprilie 2017, Genunche a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de la lângă Judecătoria Horezu, el fiind judecat pentru comiterea infracţiunii de „act sexual cu un minor”. Conform art. 220 din Noul Cod Penal, „raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

loading...

You May Also Like

One thought on “TÂNĂR din VÂLCEA, judecat pentru o partidă consimţită de SEX ORAL cu o ELEVĂ

  1. Cosmin Genunche a fost victima , nu faptuitor.
    Fata a invatat ingenuncherea la ora de religie
    adica in cadrul programei scolare oficiale .

Comments are closed.