Deputatul Ștefan Ovidiu Popa, prezent la momentul istoric de la Chișinău

Week-end-ul trecut, la Chişinău, a avut loc o şedinţă comună a parlamentelor din România și Moldova, ședință finalizată prin semnarea unei declaraţii, în care se reiterează „sprijinul necondiţionat” asumat de toate forţele politice din țara noastră pentru parcursul european al Republicii Moldova. Întâlnirea a avut loc într-un moment istoric foarte de important: acceptarea Republicii Moldova ca și candidat la aderarea la Uniunea Europeană.
Declaraţia comună a fost semnată de preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, şi de preşedintele Senatului României, Florin Cîţu, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Unul dintre parlamentarii români care a fost prezent la Chișinău și care și-a afirmat sprijinul față de frații de peste Prut, în demersul lor de a deveni parte a Uniunii Europene, a fost deputatul vâlcean Ștefan Ovidiu Popa:

“Am participat la un moment istoric, organizat la Chișinău! A avut loc prima ședința comună a Parlamentelor României si Republicii Moldova, la o zi după ce Comisia Europeană a recomandat ca Republica Moldova să primească statutul de stat candidat la Uniunea Europeană!”

You May Also Like