Mîndrescu, varianta AUR pentru Primăria Drăgășani, start electoral

Pe fondul luptei între PSD și PNL, omul de afaceri Nicolae Mîndrescu (AUR) are o șansă mare pentru Primăria Municipiului Drăgășani. Mîndrescu este antreprenor de succes în domeniul construcțiilor și modernizărilor de căi ferate, dar, în timp, portofoliul afacerilor sale s-a mărit cu activități ca verificări ITP, spălătorii, restaurant, cramă de vinuri ș.a. După cum singur spune – „nu vin la primărie să mă îmbogățesc, am tot ce-mi trebuie mie și familiei mele”.

A intrat în AUR în 2022 și se bucură de o colaborare bună cu liderii județeni ai partidului, dar și directă, cu George Simion. „Am mai cochetat, în timp, cu proiecte politice, dar nu pot spune că am fost implicat 100%. În AUR sunt implicat 100% pentru că o fac din convingerea că aceasta este calea pentru România, implicit pentru Vâlcea. Drăgășani este locul în care m-am născut și, bineînțeles, că vreau pentru el o soartă mai bună. Am muncit pe brânci în business, așa aș vrea să muncesc și pentru administrație”, a spus Mîndrescu.

Prima acțiune publică electorală care îl are în centru pe Nicolae Mîndrescu drept candidat al AUR la Primăria Drăgășani a avut loc vineri, 1 martie. Echipa condusă de omul de afaceri a făcut un periplu prin Drăgășani împărțind flori și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor. Practica electorală arată că Mîndrescu are șanse reale. AUR este un partid în creștere, PSD și-a creat singur o dizidență puternică prin faptul că s-a rupt de actualul primar, Cristian Nedelcu, iar acesta va candida de la alt partid, fragmentând electoratul de stânga. Nici dreapta nu e lipsită de asemenea probleme. PNL pierde la Drăgășani voturi prin faptul că Forța Dreptei candidează și rupe multe voturi liberale.

„Am șansa mea și o voi juca până la capăt. Le-aș transmite pe această cale adversarilor mei electorali că există viață și după 9 iunie 2024. Nu voi face atacuri la persoană, nici măcar electorale, cum văd că deja se practică la Drăgășani de câteva luni. Dar, dacă voi fi ținta vreunor atacuri, nu voi rămâne dator”, a concluzionat candidatul AUR pentru primăria municipiului dintre vii.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like