Opoziția vâlceană se măscărește pe Facebook. Useriștii și liberalii de la municipiu sar pe Buican!

Aproape din senin au început contrele interne între liberali. Când totul mergea bine pentru ei, când se pregăteau să vină la putere, după ce au câștigat la Vâlcea alegerile europarlamentare și tocmai acum când discută de pe poziții de forță cu toată lumea, și-a băgat dracul coada. Într-un sondaj online Cristian Buican i-a acordat votul său lui Mircia Gutău pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, în dauna reprezentantului USR, Andrei Gheorghiu. (vezi captură 1). La doar câteva ore după apariția acestui vot, gruparea Cristian Jianu a sărit la bătaie în public.

După cum se știe, de curând au intrat în PNL Cristian Jianu, fostul director de la Apavil care vrea să primească din partea liberalilor candidatura la primăria municipiului capitală de județ. L-a urmat un grup mic, dar fidel, de colaboratori și susținători, din care face parte și Daniel Bușe, fiul fostului președinte al CJ Vâlcea, Dumitru Bușe. Iubita lui Daniel Bușe, Adelina Badea, o bună cunoscătoare a campaniilor pe Facebook , face parte din grupul de susținere al lui Jianu și este ,,vârf de lance” în ofensiva anti – Gutău a PNL Râmnicu Vâlcea. După ce Cristian Buican a votat pro – Gutău în sondajul online, Adelina Badea a trecut la amenințări într-o postare în care i-a dat tag și iubitul ei. ,,Domnule Cristian Buican, ne-ați făcut de tot rahatul, pe românește! După munca și eforturile depuse de OM PNL Râmnicu Vâlcea (n.r. probabil vrea să spune organizația municipală), dvs ce faceți, îl susțineți pe Gutău? Oricum, nu se va termina așa! Felicitări!” – vezi captură 2.

Deputatul liberal, sesizând cumva gafa făcută (dacă o fi fost o gafă) a postat un mesaj anti – USR în care îi acuză pe membrii acestui partid că sunt mai răi ca pesediștii (vezi captură 3). Mesajul vine la doar o zi după ce mai multe conturi useriste îl acuzau pe  Buican că a pactizat cu Gutău, distribuind și redistribuind poza cu votul lui liberalului în sondajul online (vezi captură 4). Ce concordie, ce consens, în opoziția vâlceană! 

Foto: Cristian Buican, cuplul Adelina Badea – Daniel Bușe, Andrei Gheorghiu.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like