ADIO, CSM RÂMNICU VÂLCEA: Toți jucătorii au semnat rezilierea contractelor!

Pentru CSM Ramnicu Valcea luna aceasta este finalul, desfiintarea echipei fiind deja un lucru cert. Asta dupa ce Primaria Ramnicu Valcea a anuntat ca nu va mai sprijini echipa de fotbal, iar principalul sponsor – SC Damila SRL – nu mai doreste sa continue fara parteneriatul cu instituia amintita. Ca atare, joi, 22 decembrie 2016, toti fotbalistii care aveau contract cu CSM Ramnicu Valcea au fost chemati in Zavoi pentru ca semna rezilierea, întreruperea activităţii începând cu luna decembrie.

”Administratorul judiciar a decis întreruperea activităţii la CSM Râmnicu Vâlcea, pentru că nu există un buget pentru perioada următoare. Jucătorii au semnat întreruperea, urmând ca atunci când începe perioada de transferuri, administratorul judiciar să le dea actele sub formă de transfer sau împrumut către alte cluburi. Este normal ca, atât timp cât nu le putem oferi competiţie, jucătorii să îşi desfăşoare activitatatea la alte cluburi. În momentul de faţă, toţi jucătorii şi angajaţii au primit salariile aferente pe luna noiembrie, inclusiv. Continuarea activităţii ar genera obligaţii de plată, atât către salariile angajaţilor, cât şi către stat, iar prin această întrerupere se stopează cheltuielile, până se clarifică situaţia. Nu s-a întâmplat nimic pozitiv în ultima lună, ceea ce nu ne dă speranţe pentru viitor” – a declarat, pentru ProSport, managerul Lucian Munteanu.

You May Also Like

One thought on “ADIO, CSM RÂMNICU VÂLCEA: Toți jucătorii au semnat rezilierea contractelor!

  1. Gutau are nevoie de motive pentru a darama acest stadion.Este vorba de risipirea unor bani publici.DNA sa se sesize si sa urmareasca cu atentie evenimentele.

Comments are closed.