INCREDIBIL! Poliţist rutier din Râmnicu Vâlcea alergat în plină stradă de un mituitor!

Un individ din Râmnicu Vâlcea s-a ales cu un dosar penal şi o acuzaţie de dare de mită după ce pur şi simplu a alergat după un poliţist rutier pe mijlocul străzii, încercând să-l convingă să ia șpagă pentru a-i trece cu vederea o abatere în trafic.

Totul s-a întâmplat în data de 14 noiembrie 2016, în zona Troian, din Râmnicu Vâlcea, când Mihai Fleşu – un bărbat de peste 60 de ani, se afla la volanul unui autoturism, iar, la un moment dat, el a făcut o manevră de întoarcere chiar pe linia continuă şi chiar în faţa echipajului Poliţiei Rutiere Râmnicu Vâlcea. Evident că poliţistul aflat în echipaj l-a tras pe dreapta pentru a-l sancţiona conform legii. Numai că, agentul de circulaţie a avut surpriza să constate că şoferul a scos 100 de lei din buzunar şi a încercat să îl mituiască.

Poliţistul a refuzat şpaga, însă mitutitorul nu s-a lăsat prea uşor, ci a început să-l alerge pe stradă cu banii în mână, încercând prin orice mijloace să-l facă pe agentul rutier să pună mâna pe bani. O situaţie de-a dreptul penibilă! Însă, omul legii a fost de neînduplecat şi când a văzut că şoferul nu ştie de vorbă frumoasă, a sunat la DGA Vâlcea şi a denunţat încercarea de mituire a sa.

La faţa locului au ajuns în scurt timp ofiţerii DGA Vâlcea, în faţa cărora mituitorul şi-a recunoscut fapta. Astfel că, Mihai Felşu a fost acuzat de dare de mită şi, la scurt timp, a fost trimis în judecată pe rolul Tribunalului Vâlcea. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 7 ani de închisoare.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.